MAMAs Familie

Mød vores partnere. Vores kilde inspiration, viden og læring.

Bygget på stolthed og passion

Vi er stolte over at kunne kalde os samarbejdspartner for flere små virksomheder, som alle deler vores passion for det gode håndværk og for de mange rige råmaterialer, der gemmer sig lige foran næsen på os.

Bliv en del af familien

Kontakt os direkte, hvis du også har nogle produkter eller en historie, som du gerne vil formidle gennem MAMA yarn.

Alpati

Ulden til MAMAs Alpakagarn kommer bl.a. fra Alpati i Tølløse. Her styrer Katja nøje avl og opdræt, så alpakaerne får en førsteklasses uld og et empatisk gemyt. Oplev selv de fascinerende dyr på en alpaka-vandring ved Gyrstinge Sø. Besøg Alpati her.

Else Rasmussen

Små detaljer gør en stor forskel. Derfor har vi allieret os med keramiker Else Rasmussen, som ud fra en tæt dialog om former, farver og teksturer specialdesigner alle knapper til vores strikkekits. Besøg keramiker Else Rasmussen her.

Ertebøllefår med smuk uld græsser på marken i Jystrup

Jystrup Præstegård

Vi elsker ertebølleuld – og det gør de også i landsbyen Jystrup på Midtsjælland, hvor lokale ildsjæle med præstegården i spidsen er gået sammen i et fårelaug, der arbejder for at bevare det truede ertebøllefår. Se MAMAs Ertebøllegarn her.

Ulden spindes til garn på Karlsbergsgården Spinneri i Skåne

Vores mest avancerede garner spindes på det moderne mikrospinderi Karlsbergsgården uden for Lund. Her hjælper Mats os med at sammensætte den helt rette tykkelse, fasthed og farvemelering. Besøg Karlsbergsgården Spinneri her.

Lille Hellumlund

Lammeuld fra finuldsfår er noget af det lækreste uld, du kan få i Danmark. Vi henter vores hos Bente og John på Lille Hellumlund i Nordjylland, hvor fårene græsser frit i det idylliske landskab.

Maria Sølvtofte fra Øens Uld plantefarver garn til MAMA yarn

MAMAs plantefarvede garner er udviklet i samarbejde med kunsthåndværker Maria Sølvtofte fra Øens Uld i Odsherred. Maria farver alt garn i hånden med planter, der giver et holdbart resultat, så du kan nyde dit strik i årevis. Besøg Øens Uld her.